Dostava prijava za dodjelu pomoći u svrhu elektrifikacije

Dostava prijava za dodjelu pomoći u svrhu elektrifikacije

 

Postovani gradjani Kozaracke regije i sire,

Obracmo Vam se u povodu objavljenog Javnog poziva za dostavu prijava elktrifikacije na podrucju Bosne i Hercegovine u povratnickim naseljima.

Imajuci u obzir da na nasem podrucju imamo 60% vrlo lose elktro-mrezu ,kao na podrucju nase mjesne zajednice Trnopolje, Suhi Brod, Kozarusa i djelovi Brdjana i naselja oko Doma zdravlja, Sivaca, Kararica, Matrica i Gariba a da je stanje svakim danom sve losije po stanovnike ovoga podrucja.

Zato vas molimo da ukoliko zelite sprovesti procedure neophodne za prijavu na ovaj Javni poziv ,treba da se obratite u ili isperd svoje Mjesne zajednice,zaseoka ili ulice,sa tacnim podatcima koji su vezani za elktrifikaciju podrucja iz kojeg dolazite.

Svu tehnicku pomoc oko pripreme prijedloga sa zajednickim nastupom ispred Kozaracke regije prema  institucijma opcine i Elektro-distribucije bice vam uradjena a nas odbornik u SO Prijedor dr.Zlatko Skeric  pripremice nam sastanke sa odgovrnim licima  iz opcine Prijedor i Elektro-privrede.

Do kraj iduce sedmice mora biti pribavljena sva potrebna dokumentacija te zakazn sastank ispred regije Kozarac.

Zainteresovani moraju posjedovati ulazne inforamcije o redu velicina tj duzina trase ,kolicina objekata na tom prostoru ,potrebne eventualne sanacije na pojedinim mjestima.

Stare linije koje su sprovodjene preko poljorpivrednog zemljista necemo uzimati u obzir te od Vas jedino trazim da red velicina pravite komunikacijom odnosno lokalnim putevima koja prolazi u vasem naselju.

Svoje prijedloge mozete uputiti i putem e-maila

S postovanjem,

Presjednik SDA  Kozarac
Besic Nedzad

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.