Zgradu posvetili Senijadu Ibričiću

Zbog izvrsnih igara i truda koji ulaže u dresu BiH, nogometni reprezentativac Senijad Ibričić dobio je neobično priznanje u Sanskom Mostu.

Vlasnik građevinske firme TIIM Teufik Kahrimanović i njegov sin Mirza, fanovi reprezentacije, koji ne propuštaju nijednu utakmicu, tek sagrađeni stambeno-poslovni objekt WIN 2, u glavnoj gradskoj ulici, posvetili su Ibričiću.

 

Od jučer se na tom objektu, na 20 metara visine, nalazi Ibričićev portret veličine 2,20 sa dva metra. Postavljanje njegove fotografije pratilo je mnogo Sanjana, a vatrogasci su asistirali pri ovom svečanom činu.

– Željeli smo Senijadu zahvaliti za sve što je učinio za Sanski Most, odakle je otišao da stječe nogometnu slavu, ali i da njemu i ostalim reprezentativcima damo još više motivacije za dvije sudbonosne utakmice protiv Portugala – kaže Teufik.
 
Uz veliki portret sadašnjeg igrača Hajduka, bit će postavljene tri zastavice BiH, koliko je Ibričić do sada postigao golova u reprezentativnom dresu. Sa svakim postignutim golom popularnog Trupka, dodavat će se nova zastavica.

Kako kaže Teufik Kahrimanović, Ibričić je bio oduševljen idejom, ali i kao da se malo postidio. Treba li reći, Kahrimanovići se već spremaju za put u Portugal.

– Budu li nastavljeni ovako dobri rezultati naše nogometne selekcije, rekli smo Senijadu da ćemo naredni objekt u Sanskom Mostu ukrasiti megaportretima Misimovića i Džeke. Naravno, uz njihovo dopuštenje – kaže Teufik Kahrimanović.

(Avaz)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.