VELIKA POBJEDA BRATSTVA NAD KOMSIJAMA IZ PRIJEDORA

SHODNO VIčENOM NA TERENU FK¸¨SLAVIJA˝ JE DOBRO I PROSAO U KOZARCU   

SAMO 2-0 za FK BRTSTVO  🙂

 

(Mega kupuje ulaznice za svu raju; 50 KM ga je kostalo gledanje utakmice :))

Kula piše:

Odlicna utakmica u Kozarcu (prema mnogima i najbolja ove sezone) zavrsila je 2-0 za domacina.

Prije pocetka utakmice bilo je nekih nesuglasica oko pitanja- Da li treba uopce da se odigra ova utakmica, razlozi su bili NE ISPUNJAVANJE OBAVEZA FK SLAVIJA PREMA FSRS. Ipak je odluceno da se krene u susret.

Od samog pocetka nas tim je krenuo agresivno i borbeno a protivnik je najvise prijetio iz prekida koje je izvodio mladzi Ibricic. Medjutim vec oko 15 min. susreta Bratstvo dolazi u vodstvo.

Slobodan udarac iskosa sa lijeve strane izvodi kapiten Halak a najprisebniji u guzvi u protivnickom sesnaestercu bio je Deomic Ado KINEZ koji glavom salje loptu u mrezu bivseg golmana Bratstva JADRI.

Do kraja prvog poluvremena domacin prepusta sredinu terena gostima i prijeti iz kontri. Rezultat se nije mjenjao.

U drugom poluvremenu Bratstvo jos bolje odlucnije sto je urodilo plodom.

Dobru, ostro nabacenu loptu sa desne strane ponovo koristi najbolji pojedinac na ovoj utakmici (mada su svi u ekipi bili vise nego dobri) Ado Deomic, glavom zabija u raslje desne strane Jadrinog gola. Ni sjajna parada gostujuceg golmana nije mogla zaustaviti uistinu evrogol naseg KINEZA.

Nakon primljenog drugog gola protivnik upotpunosti potopljen te je Bratstvo jos do kraja pogodilo i stativu, precku itd.

Nasa publika kao rijetko kad do sada bila je jako raspolozena i cijelo vrijeme gromoglasno je bodrila i nosila nasu ekipu. Odredzen doprinos za takvo navijanje imali su i pojedinci iz gostujuce ekipe koji su nekim u najmanju ruku provokativnim potezima podgrijali nasu publiku. Sve u svemu sa zadovoljstvom su nasi igraci i trener Grozdanic na kraju utakmice primali cestitke iz tabora protivnika sto je u ovom slucaju bilo SLAG NA TORTU

Ovaj izvjestaj cu zavrsiti ovom slikom koja bi mogla mjenjati rijeci *Izvolite Majstori* Tabela i neke druge novosti u sljedecem javljanju a dotad veliki vam POZDRAV.

(fkbratstvo.com)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.