Kozarac Live

Houston opet smo Live iz Čaršije

Kozarac Live

 

Prije par sedmica sam najavio da radimo na postavljanju druge kamere sa uživo prenosom u čaršiji, postavio sam bio i temu na forumu gdje sam pokušao prikupiti nešto sredstava na koju se nažalost niko nije ni trznuo. Iako mi je nezainteresovanost posjetioca dala gorak okus nisam se dao demotivisati te smo najzad svu opremu kupili od privatnih sredstava. Oprema nije najkvalitetnija što se nažalost ponajviše odražava na kvalitetu slike ali šta je tu je.

Juće smo se okupili te sa udruženim snagama skupili dovoljno motivacije i snage 🙂 da postavimo kameru na banderu ispred caffe bara picadilly. Kad smo već kod picadilly-a moram se iskreno Sabitu zahvaliti na ustupljenom mjestu za laptop, struji i naravno internetu za prenos koji imamo besplatno od njega.

Šta dalje reći nadam se da će prenos koliko toliko biti stabilan nažalost  to često ovisi od električne energije koja nas sve više veseli sa ćestim prekidima u toku dana. Cilj nam je imati tri kamera sa live prenosom, koliko će mo u tim namjerama istrajati zavisi pomalo i od vas.

p.s. Novu kameru možete upaliti klikom ovdje

p.s. p.s Nemojte zaboraviti da vam je potreban winamp za gledanje 🙂

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.