Poraz FK Bratstva

 

FK Bratstvo Kozarac – FK Vrbas Banjaluka 0:2 

Vec duzi period gledaoci na stadionu Bratstvo nisu gledali losiju fudbalsku predstavu. Narocito se to odnosi na domacu ekipu koja nije imala ideja, nedovoljan angazman a i onda kada su se sanse ukazivale zavrsnica je bila vise nego losa.

Sve slabosti nase ekipe dosli su do izrazaja (katastrofalna realizacija napadackog kadra, bezidejnost i los angazman u sredini a i dosad veoma dobra odbrana u nekoliko situacija izgledala je smjesno).

 

 

I pored toga sto znamo da je ekipa FKB u ovu sezonu usla sa znatno oslabljenim kadrom nedovoljno kvalitetnim za opstanak u ovom rangu takmicenja, protiv isto tako slabog protivnika moglo se i moralo puno vise.

Moguci razlog je i opravdano odsustvo trenera Grozdanica (Jablanica -skolovanje trenera) ali sve u svemu blijedo izdanje.

U utakmici gdje je lopta vise bila u zraku nego na zemlji sudija je pokazao 1 zuti karton gostima i vrlo dobro je obavio svoj dio posla.

Mozda i ovaj podatak dovoljno govori o nedostatku potrebnog emotivnog naboja da bi se ovakve utakmice rjesavale u nasu korist…

 

(fkbratstvo.com)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.