LJETNA Å KOLA KOZARAC

 

Sade piše:

Nakon sastanka organizatora i procjene stanja na terenu te kroz javljanje i razgovore sa roditeljima koji žele upisati djecu u “Ljetnu Školu – Kozarac” došli smo do zaključka da se škola održi u terminu od 21. Jula 2009 do 31. jula 2009 godine. 3, 4 i 5 Avgust 2009 god. planiran je za ekskurziju djece po Bosni i Herecegovini gdje bi se obišla sljedeća mjesta. Kozarac – Mostar, Mostar-Sarajevo, Sarajevo-Srebrenica, Sarajevo-Travnik, Travnik-Sana, Sana-Bihać, Bihać-Kozarac.

Uz dogovor sa roditeljima koji također, žele ići na ekskurziju svi su dobro došli. Prenočišta će biti obezbjeđena u medresama.

Program nastave koja će biti zabavnog karaktera, kao i vjeronake je već pripremljen. Nastava će biti podjeljena po onome što djecu najviše zanima. Prvi časovi su rezervisani za vjeronauku. Bice tu košarke, nogometa, folklora, dramske sekcije, likovne sekcije, organizovan odlazak na bazen, obilazak Kozarca sa vodičima odnosno nastavnicima. A na kraju održaće se velika priredba na kojoj će djeca pokazati ono što su naučila.

Upis i uplate za djecu moge se vršiti u Mesdžlisu IZ u Kozarcu kod Husnije Avdagića. Uplata za školu u šta je uključena i ekskurzija je 100 KM, također donacije su nam dobro došle.

Od ponedjeljka upis se može vršiti i u školi ali uplate se jedino vrše u Mesdžlisu IZ gdje će te dobiti potvrdu u uplati.

Za pitanja obratite nam se e-mailom ili telefonom.

SVI STE NAM DOBRO DOŠLI!!!

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.