Magazin “60 minuta “ ekskluzivno objavio snimke Ratka Mladića

Politički magazin “60 minuta” Federalne televizije objavio je ekskluzivne snimke bjegunca i ratnog zločinca Ratka Mladića. Ovi snimci dokazali su umješanost srbijanskih vlasti i obavještajnih službi u skrivanju ratnog zločinca.

Na snimcima se jasno vidi da se Mladić slobodno kreće po javnim mjestima, restoranima, svadbama, privatnim feštama zajedno sa svojom familijom i nekim od ljudi iz vrha Vojske Srbije. Među njima i Momčilo Perišić osuđeni ratni zločinac, jedan od krvnika grada Mostara.

 

Također na snimcima iz istočne Bosne vidi se i Manojlo Milovanović zajedno sa Mladićem, tu su i snimci iz 2000.godine iz okolice Sarajeva sa svadbe jednog od njegovih saradnika …Snimci dokazuju da se Mladić sakrivao zajedno sa svojom familijom u objektima srbijanske vojske…

U emisiju se uživo javio i Direktor Kancelarije Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Dušan Ignjatović, koji je kazao da nije vidi snimke ali da je to za njega naučna fantastika. Na ovo je reagovao urednik 60 minuta Bakir Hadžiomerović kazavši : Gospodine Ignjatović mi više vjerujemo svojim očima nego Vama; također žestoka reakcija je bila i ona člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je večeras bio gost magazina Federalne Televizije.

 

Video možete pogledati na dnu

Image

U objektu srbijanske Vojske sa familijom

 

Image

Sa kćerkine sahrane

 

Image

Sa unukom

 

Image

Privatna zabava

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.