Microsoft Bing

Microsoft Bing će ozbiljno konkurirati Googleu

Microsoft BingTijekom jučerašnjeg dana, Microsoft je prema najavama predstavio svoj najnoviji pretraživač internetskih sadržaja naziva Bing. Kako se ispostavlja, osim novog naziva, Microsoftov alat u nekim segmentima bolji je od sveprisutnog Googlea.

Za konačan osud o Bingu morat ćemo pričekati 3. lipnja kada servis postaje javno dostupan, no strani novinari koji su ga imali priliku isprobati navode da nudi određena poboljšanja.

Standardno pri upitu za određeni pojam Bing, osim relevantnih rezultata s lijeve strane ekrana, prilaže i listu povezanih pretraživanja, a koje nude dodatne upite vezane uz traženi pojam.

Jednako tako, postavljanje miša iznad određenog prikazanog linka u rezultatima prikazuje detalje vezane uz priloženi link, a rezultati prikazani nakon traženja određenog pojma u video sekciji posloženi su u nekoliko nizova što je izuzetno preglednije od Googleovog prikaza.

Ovo su samo neki od noviteta koje nam donosi Bing, no za detaljniji pogled definitivno ćemo se morati poigrati s ovim pretraživačem internetskih sadržaja.

Prema svemu što smo pročitali o Bingu, izgleda da Microsoft napokon ima alat koji se na ovom polju može uspješno nositi s Googleom, no definitivno će trebati proći dosta vremena i znatnih noviteta kako bi se korisnici odlučili ostaviti ‘googlanja’.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.