Kozarac Chat

Kozarac Chat

Kozarac ChatVeć nekoliko sedmica ako ne i mjeseci chat na našoj stranici nije radio. Razlog je manje više svima poznat, mnogi su dolazili, vrjeđali, drugi su se našli uvrjeđeni i nisu više dolazili stoga sam chat  morao ugasiti dok ne nađem vrijeme da uradim potrebna poboljšanja kako bi obezbjedio što mirniji i bolji chat među korisnicima.

Sa novomom verzijom na chatu konačno možete ulaziti sa svojim nadimkom i šifrom sa stranice tako da se niko više neće moći lažno predstaviti.

 

Chat sada ima funkciju ukoliko ste dugo odsutni da stavite svoje stanje na, odsutan, zauzet itd. slično kao i na msn-u. U daljnjoj doradi biće moguče slanje slika između članova i drugi datoteka, moćete stvarti listu svojih prijatelja i samo sa njima voditi privatni chat.

Trenutno pokušavam skupiti listu ljudi koji bi pazili na chat i vodili brigu da se sve odvija dostojno i bez provociranja.

Ukoliko neko smatra da ima dovoljno vremena i ima želju da bude moderator chata može mi se slobodna javiti na mail aaly@kozarac.ba ili privatnom porukom.

Do tada posjetite novi, stari, poboljšani chat na linku gore iz navigacije ili klikom ovdje.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.