AMERIČKI SAN MOGUČ I U BiH!

Poštovani Bosanci i Hercegovci, dragi zemljaci, donosimo nekoliko novih informacija o radu Američkog univerziteta u BiH, najeminentnije visokoškolske ustanove u Bosni i Hercegovini.

Za nepune tri godine postojanja, Američki univerzitet u BiH je svojim kvalitetom i kompetencijom, od 21-og studenta upisanih u prvoj akademskoj godini, u međuvremenu uspio motivirati čak 250 studenata za upis na najbolji univerzitet u BiH.

Pitate se zašto?

Zato što je "američki san" moguć i u BiH!

Potvrda tome je Američki univerzitet u BiH koji iz dana u dan raste i jača u svim domenima bh. akademskog života, dugoročno gradeći lidersku poziciju u sferi renomiranih visokoškolskih ustanova.

Američki univerzitet u BiH je nastao od vizije mnogih koji su učestvovali u njegovom utemeljenju. San o univerzitetu koji će služiti svojim studentima, ali i san o pravu na bolju i prosperitetniju Bosnu i Hercegovinu, u osnovi je principa na kojima se zasniva rad AUBiH.

Ideja o osnivanju Američkog univerziteta u BiH je potekla iz bh. dijaspore, kojoj na osnovu te činjenice, ovaj univerzitet mnogo duguje. Zauzvrat, Američki univerzitet u BiH je omogućio svim mladim ljudima odličan izbor studiranja u domovini, po američkom sistemu školovanja i po najkvalitetnijem modelu visokoškolskog obrazovanja i usavršavanja.

Za Američki univerzitet u BiH ne postoje nemoguće misije.

Snovi su ovdje realnost!

Posjetite na i ugodno čitanje!

http://www.aubih.edu.ba/ba/

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.