Jelena djevojcica magnet

Djevojčica dlanovima privlači metal, drvo i plastiku

Jelena djevojcica magnetGotovo sve čega se dotakne, osmogodišnjoj Jeleni Momčilov iz srpskog sela Željuša, kraj Dimitrovgrada, “zalijepi se” za dlanove.

Uz pomoć “nadnaravnih moći”, malena Jelena svojim dlanovima privlači razne predmete od metala, drveta i plastike, a prema pisanju Pressa, samo dodirom svog otvorenog dlana s poda može podići manje stolce.

 

 

Jelenina majka, Slavica Momčilov, novinarima je ispričala kako je Jelena sama otkrila svoje nadnaravne sposobnosti, nakon što je pogledala film o djevojčici koja je imala razvijenu sposobnost telekineze. “Prije tri godine je gledala neki film na televiziji, u kojem je jedna djevojčica imala ovakve moći. Ispričala mi je kako je onda pokušala napraviti isto i uspjelo joj je. Odmah je dotrčala do mene i sva nasmijana je to ponovila”, rekla je Slavica Momčilov, koja osim Jelene ima još dvoje djece, ali ona nemaju takve nadnaravne sposobnosti.

Momčilov je dodala i kako djevojčica ometa signal mobitela te kako je njena bioenergija toliko jaka da “grije na daljinu”. “Njeno prisustvo ometa signal mobitela, a energija koju posjeduje je toliko jaka da može grijati na daljinu. Događalo se da na udaljenosti od dvadesetak centimetara od njenih ruku imam osjećaj kao da sam ruke stavila iznad usijanog poklopca lonca, a njene ruke su potpuno hladne i ona ne osjeća ništa. Iz godine u godinu je njena bioenergija sve jača. Sada može podizati i manje stolice, što ranije nije mogla”, navela je Jelenina majka.

“Višak” energije Jelena prazni tako što stavlja ruke u vodu ili zabija prste u zemlju. Unatoč nadnaravnim sposobnostima, djevojčica živi poput svojih “normalnih” vršnjaka – igra se, ide u školu, uči.

Jelenine nadnaravne sposobnosti su privukle i pažnju znanstvenika pa ju je pregledao i poznati geofizičar i kemičar sa niškog Prirodno-matematičkog fakulteta, prof. dr Pavle Premović, koji je ustanovio kako visak, kad se nađe iznad Jeleninih dlanova, tjeran nekom neobjašnjivom silom, jednostavno “poludi”, dok iznad drugih dijelova njenog tijela nema nikakve reakcije. Jelenina majka je rekla kako na Premovićev prijedlog da Jelenu pregledaju parapsiholozi iz SAD-a nisu pristali. Pedijatar u Institutu za majku i dijete, Vladislav Vukomanović, rekao je kako Jelena zasigurno ima velike bioenergetske moći, ali kako se tijekom svoje višegodišnje karijere nije sreo sa djetetom koje ima slične sposobnosti. Ovaj rijedak i jedinstven dar, smatraju stručnjaci, Jeleni srećom ne može stvoriti nikakve zdravstvene probleme.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.