Alija Softic

Pred Nočna Spika

Alija Softic

 

Bez pitanja razbojništvo koje je zadesilo Aliju Softića i njegovu suprugu su glavna tema juće i danas u Kozarcu, špekulira se i ko su ta trojica maskiranih razbojnika koji su navodno i sami Kozarčani. Današnja štampa je vratila Kozarac na naslovnice Crne Hronike…

Kafa Mustang

Inače najgore mi je pitanje šta ima.. Kozarac se ovih dana nemože pohvali živahnosti što je postala  normalna pojava u ovo godišnje doba. Nema ni puno programa, za nas koji imamo “puno” slobodnog vremena sve se svodi na ritualnu jutarnju kafu, opušteni trać rekla, kazala. Podne do predveće se nevide ni “kuconje” na ulici i onda od nekih 21 do 24 sata omladina se nakratko prikaže i opet sve ide u svoju kolotečinu.

Kozarac Uzivo Prenos

Danas sam iskoristio “nalet” motivacije i montirao sam novu kameru za uzivo prenos, slika je sada puno čistija a i perspektiva je veća tako da se iz sadašnje perspektive vidi sve od mjesne zajednice do salešove zgrade.

Kao hvala svim našim vjernim posjetiocima kamera će naredni mjesec dana biti otvorena besplatno za sve naše registrovane članove a ako ste jedan od njih klikom ovdije možete odma početi gledati. Napominjem da kamera i dalje radi samo u internet exploreru dok drugi browseri za sada nisu podržani. Oni koji imaju problema slobodno se meni mogu javiti na mail aaly@kozarac.ba ja ću pokušati da vam pomognem.

Kamera

Kozarac

Kozarac

Toliko za danas, Sellam

 P.S Od juče su nove online igrice puštene u promet za one najmlađe i one kojima je dosadno i žele ubiti vrijeme na nekoliko minuta. Naša igraonica se nalazi na ovoj adresi : http://games.kozarac.ba

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.