Pozdravno pismo

 

Poštovani Kozarčani, ja sam Filović Azra članica stranke NGI – Kozarac kao i Glavnog odbora NGI.

Meni je pripala čast da vam se obratim ovim putem i da vas sve skupa pozdravim ispred “KLUBA ŽENA” NGI. Predpostavljam da su mnogi od vas upoznati sa postojanjem kluba žena ali vam želim reći da je i rad kluba dokaz namjere stranke “NGI” da u svojim redovima ima što više žena i da naše žene uzmu što veću ulogu u političkom životu Kozarca, Prijedora itd.

U prilog tome ide i činjenica da smo prva i zasad jedina stranka na ovom području koja ima 40% žena na svojoj kandidatskoj listi.

Ja lićno, s ponosom mogu reći da sam jedna od njih i da u korak i rame uz rame sa svojim muškim kolegama mi žene možemo postići mnogo ukoliko na ovogodišnjim izborima, 05. oktobra, osvojimo mjesta u skupštini opštine Prijedor.

Pred svima nama je izuzetna prilika da upravo na ovim izborima, u kojima i svi u inostranstvu imate pravo i moralnu obavezu da učestvujete putem pošte, uzmemo mjesto koje nam pripada i da se borimo za svoja prava.

Još jednom vas u ime stranke NGI, “kluba žena” NGI – Kozarac i u svoje lićno ime pozivam da glasate i date podršku onome u koga vjerujete.

Najlosija opcija je ne glasati i prepustiti svoj glas manipulaciji onih koji ne žele Kozarčane u Kozarcu.

Iskreno vaša
predsjednica kluba žena NGI

Azra Filović

 

Poseban pozdrav ženama Kozarca.

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.