Pozdravno pismo

 

Poštovani Kozarčani, ja sam Filović Azra članica stranke NGI – Kozarac kao i Glavnog odbora NGI.

Meni je pripala čast da vam se obratim ovim putem i da vas sve skupa pozdravim ispred “KLUBA ŽENA” NGI. Predpostavljam da su mnogi od vas upoznati sa postojanjem kluba žena ali vam želim reći da je i rad kluba dokaz namjere stranke “NGI” da u svojim redovima ima što više žena i da naše žene uzmu što veću ulogu u političkom životu Kozarca, Prijedora itd.

U prilog tome ide i činjenica da smo prva i zasad jedina stranka na ovom području koja ima 40% žena na svojoj kandidatskoj listi.

Ja lićno, s ponosom mogu reći da sam jedna od njih i da u korak i rame uz rame sa svojim muškim kolegama mi žene možemo postići mnogo ukoliko na ovogodišnjim izborima, 05. oktobra, osvojimo mjesta u skupštini opštine Prijedor.

Pred svima nama je izuzetna prilika da upravo na ovim izborima, u kojima i svi u inostranstvu imate pravo i moralnu obavezu da učestvujete putem pošte, uzmemo mjesto koje nam pripada i da se borimo za svoja prava.

Još jednom vas u ime stranke NGI, “kluba žena” NGI – Kozarac i u svoje lićno ime pozivam da glasate i date podršku onome u koga vjerujete.

Najlosija opcija je ne glasati i prepustiti svoj glas manipulaciji onih koji ne žele Kozarčane u Kozarcu.

Iskreno vaša
predsjednica kluba žena NGI

Azra Filović

 

Poseban pozdrav ženama Kozarca.

 

Add comment

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.