Promovirana web stranica prijedorskog SDP-a

Ove sedmice je u prostorijama SDP Prijedor promovirana web stranica ove političke organizacije. Ovaj projekat je pokrenut iz više razloga, a jedan od najbitnijih je kontakt sa dijasporom.

Naši građani u dijaspori su dosada bili često pogrešno informirani ili nedovoljno informirani o dešavanjima u Prijedoru i to tendenciozno. Želimo da puštanjem u rad našeg web site-a doprinesemo objektivnijem informisanju o prijedorskim aktuelnostima i da promovišemo aktivnosti i realizirane projekte SDP-a za koje, nažalost, dosta ljudi ne zna.

 

Web strana je moderno opremljena i vremenom će imati sve više različith sadržaja. Iako nam je primaran cilj da našim građanima približimo programsku orijentaciju SDP-a, na site-u ćete naći i one teme koje nisu usko vezane za politiku, a tiču se Prijedora i Bosne i Hercegovine. Kako se stranica bude razvijala, tako ćemo imati dosta zanimljivih i zabavnih sadržaja, aktuelnih tema iz kulture i sporta, obavijesti, oglasa i dr.

Svima onima žele inicirati humanitarne akcije stojimo na raspolaganju i dajemo besplatan oglasni prostor.

Ne želimo da sdpprijedor.com bude samo web site naše političke organizacije, već i servis svim građanima koji žele da dođu do bilo kakve informacije, a pogotovo našim ljudima u dijaspori.

Ovim putem nudimo i saradnju svim prijedorskim web-stranicama u vezi razmjena informacija i materijala.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.