SKUP NGI-Benelux

29. juna 2008. Izletiste Spaarnwoude pored Amsterdam-a (prema IJmuiden-u) od 13.00 do 18.30 sati piknik/rostilj/teferic povodom osnivanja NGI ogranka za BENELUX

Pozivamo sve Kozarcane, Prijedorcane i ostale drzavljane Bosne i Hercegovine iz Nizozemske, Belgije i Luxemburga na osnivacki sastanak Nove Gradjanske Inicijative, ogranak Benelux

Dodjite u nedjelju 29. juna na izletiste Spaarnwoude (zapadno od Amsterdama) u Nizozemskoj i pridruzite nam se uz pice, jelo, muziku i razgovor.

Okupljamo se tacno u 13.00 sati pored pristanista trajekta/ponda za Zaandam (s juzne strane kanala) na putu Amsteredam-Ijmuiden (regionalni put N202, silaz sa autoputa A10, Ring West, u Amsterdamu kod Sloterdijk).

Od 13.00 sati krecemo zajedno na izletiste Spaarnwoude (preveliko je da se okupljamo unutar samog terena). Ponesite pice, hranu i ko je u mogucnosti rostilj.

Izidjimo u prirodu i iskoristimo ovu priliku i da se opet vidimo, razgovaramo i ugodno provedemo.

Veliki dio Kozarcana (izmedju ostalih i iz Njemacke) vec je najavio svoj dolazak. Vrijeme je da svojim organizovanjem, glasovima i ostalom pomoci, pomognemo NGI Kozarac, a time i sebe.

Eventualna pitanja mozete postaviti na e-mail: ngi.dijaspora@gmail.com

Pozivamo sve koji su u prilici da ponesu rostilj da nam se unaprijed jave na ovu adresu.

Prvi put u povijesti naseg grada je osnovana jedna politicka stranka. Time trebamo biti ponosni, ali ujedno i podrzati nasu stranku. Da bi je podrzali prvo se moramo registrovati za opstinske Izbore. 

Mi u inozemstvu uglavnom glasamo putem poste i moramo se registrovati kod Centralne Izborne Komisije. Registrovanje traje do 22.jula pa stoga vas molimo da to ucinite sto prije jer vas glas puno znaci za nase mjesto i nasu opstinu.

Obrasce mozete popuniti preko internet www.izbori.ba ili putem poste a obrasce mozete dobiti kod nas, 29 juna 2008. u Spaarnwoude.

NAS SLOGAN JE: “SVOJI NA SVOME”

SVI ZA NGI, ZA BOLJE SUTRA

Sve informacije mozete dobiti kod:

FERID MEHMEDAGIC – LEKA 0651826232 
SATKO MUJAGIC – 0624748224

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.