SKUP NGI-Benelux

29. juna 2008. Izletiste Spaarnwoude pored Amsterdam-a (prema IJmuiden-u) od 13.00 do 18.30 sati piknik/rostilj/teferic povodom osnivanja NGI ogranka za BENELUX

Pozivamo sve Kozarcane, Prijedorcane i ostale drzavljane Bosne i Hercegovine iz Nizozemske, Belgije i Luxemburga na osnivacki sastanak Nove Gradjanske Inicijative, ogranak Benelux

Dodjite u nedjelju 29. juna na izletiste Spaarnwoude (zapadno od Amsterdama) u Nizozemskoj i pridruzite nam se uz pice, jelo, muziku i razgovor.

Okupljamo se tacno u 13.00 sati pored pristanista trajekta/ponda za Zaandam (s juzne strane kanala) na putu Amsteredam-Ijmuiden (regionalni put N202, silaz sa autoputa A10, Ring West, u Amsterdamu kod Sloterdijk).

Od 13.00 sati krecemo zajedno na izletiste Spaarnwoude (preveliko je da se okupljamo unutar samog terena). Ponesite pice, hranu i ko je u mogucnosti rostilj.

Izidjimo u prirodu i iskoristimo ovu priliku i da se opet vidimo, razgovaramo i ugodno provedemo.

Veliki dio Kozarcana (izmedju ostalih i iz Njemacke) vec je najavio svoj dolazak. Vrijeme je da svojim organizovanjem, glasovima i ostalom pomoci, pomognemo NGI Kozarac, a time i sebe.

Eventualna pitanja mozete postaviti na e-mail: ngi.dijaspora@gmail.com

Pozivamo sve koji su u prilici da ponesu rostilj da nam se unaprijed jave na ovu adresu.

Prvi put u povijesti naseg grada je osnovana jedna politicka stranka. Time trebamo biti ponosni, ali ujedno i podrzati nasu stranku. Da bi je podrzali prvo se moramo registrovati za opstinske Izbore. 

Mi u inozemstvu uglavnom glasamo putem poste i moramo se registrovati kod Centralne Izborne Komisije. Registrovanje traje do 22.jula pa stoga vas molimo da to ucinite sto prije jer vas glas puno znaci za nase mjesto i nasu opstinu.

Obrasce mozete popuniti preko internet www.izbori.ba ili putem poste a obrasce mozete dobiti kod nas, 29 juna 2008. u Spaarnwoude.

NAS SLOGAN JE: “SVOJI NA SVOME”

SVI ZA NGI, ZA BOLJE SUTRA

Sve informacije mozete dobiti kod:

FERID MEHMEDAGIC – LEKA 0651826232 
SATKO MUJAGIC – 0624748224

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • Chihoko ##
  • Chihoko #
  • Chihoko
  • Chihoko
  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.