FK Bratstvo…

Kao i svakog utorka, Uprava FK Bratstva, imala je redovan sastanak na kojem se sagledavala trenutna situacija te planovi u narednom periodu…

Donosimo Vam nekoliko informacija nakon ovoga sastanka…

-Od strane Uprave kluba upucena je molba Novoj Banjaluckoj banci da ukoliko imaju raspolozivih sredstava odobre donaciju prema klubu shodno svojim mogucnostima.

– Uprava je zaprimila Zahtjev od strane Moto-kluba "Kula" Kozarac, u vezi ustupanja stadiona FK Bratstvo za period od 25.-27. jula ove godine, radi odrzavanja motorijade.

O ovom zahtijevu Uprava ce u sto skorijem vremenu zauzeti svoj stav i pismeno dati odgovor podnosiocu zahtijeva.

Javnost ce o ovom pitanju biti na vrijeme obavjestena…

– Clanovi Uprave kluba organizuju Akciju ciscenja i uredjenja stadiona i okolice, za nesmetan pocetak prvenstva. Ova akcija bice odrzana u subotu 15. marta sa pocetkom u 10h.

Uprava kluba zeli se ovim putem zahvaliti svim nasim domacim poduzetnicima koji su i ove, kao i svih predhodnih godina, obezbjedili sredstva za veceru i pice nasih fudbalera nakon odigravanja prvenstvenih utakmica…

Sponzori ove godine su: Kapetanovic Nedzad "Leonardo", Huse Memic "M1", Kapetanovic Admir "Neira", Hrnic Nijaz "Laguna", Jakupovic Midhad "Galerija", Kapetanovic Enes "Stari Grad", Softic Rejhan "Aqua", Bahonjic Husein "Gulas", Softic Elvir "Dany" Jakupovic Jasmin "Stara basta", Mirzet Jakupovic "Mesici".

Uprava kluba se iskreno izvinjava ako  se u toku dosadasnjih davanja informacija o doancijama i pomoci klubu, neko nenamjerno izostavio. Molimo Vas da razumijete i prihvatite izvinjenje te Vas uvjeravamo da ce, u buducem periodu, svaka aktivnost, informacija, donacija ili dobar gest biti blagovremeno objavljeni.

Klub 100 postoji vec 2 godinu i mozemo reci da smo ovim projektom uspjeli koliko toliko pomoci nase Bratstvo, iako jos nemamo 100 clanova.

Novac za clanarinu (100 KM godisnje) se moze uplatiti na vise nacina. Prvi nacin je kod Ferida Mehmedagica  Leke, drugi je kod blagajnika FK Bratstva Fikreta Kusurana , treci je u Novoj Banjaluckoj banci u Kozarcu , cetvrti je u Njemackoj preko Saldumovic Salke i Grozdanic Elvira a takodjer uplate se mogu izvrsiti i preko humanitarne organizacije JETIMI  i pay-pala kozarac.ba. (ove uplate se vrse sa naznakom za KLUB 100 FK Bratstvo).
 

U 2008. godini, kod Uprava kluba odnosno kod naseg blagajnika uclanjeni su slijedeci clanovi Kluba 100:

Seferovic Dzevad,
Besic Husein-Vrba,
Karabasic Besim,
Mahmuljin Osman,
Dautovic Adnan,
Balic Fikret,
Kusuran Fikret,
Kusuran Zijad,
Kulasic Almir,
Kusuran Muhamed,
Memic Jasmin,
Husic Ismet,
Jakupovic Selim,
Garibovic Dursum,
Mahmuljin Ismal-Isko,
Blazevic Ervin

Uz saradnju sa nasim Feridom Lekom, kao i ostalim aktivistima, uskoro cemo na stranici postaviti potpunu listu svih nasih trenutnih clanova kluba 100.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.