Å emsudin Duranović izgubio bitku za život

Saobraćajna policija iz Prijedora potvrdila je da je Šemsudin Duranović (17) iz Bužima umro uslijed teških povreda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila prekjučer oko 15 sati na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u mjestu Žeger.

Mladić je izgubio bitku za život nakon što su ga ljekari bolnice u Prijedoru u koju je dovezen u stanju kliničke smrti vratili u život i kolima Hitne pomoći uputili u Klinički centar u Banju Luku.

 

O saobraćajnoj nesreći obaviješteno je i nadležno tužilaštvo, kancelarija u Prijedoru, koje je naložilo obdukciju nad tijelom tragično stradalog sedamnaestogodišnjaka.

– Obdukciju je jučer ujutro izvršio patolog Milan Srdić u KC Banja Luka – potvrdio je tužilac Zoran Bulatović, koji nije želio precizirati okolnosti pod kojim se dogodila ova teška saobraćajna nesreća u kojoj su osim stradalog Duranovića lakše povrijeđena još četvorica mladića.

Riječ je o Z. R. (19) i K. A. (16), obojica iz Sanskog Mosta, A. K. (19) iz Velike Kladuše i F. K. iz Bužima, koji se nalazio za upravljačem u nesreći potpuno uništenog automobila “volksvagen lupo”, kojeg su mladići, prema nezvaničnim saznanjima učenici cazinske medrese, iznajmili posredstvom rentakara iz Velike Kladuše.

 

(Avaz)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.