KOZARAC-Jutarnji trač…

 

Dok se carsija polahko cistila, Mustafa, Dado i ja razgovarali smo o jucerasnjim pozarima koji su se desavali na nasem podrucju…

Nasi vatrogasci, juce su izlazili na 4 intervencije i na kraju bili pripravni na petu, na koju nisu imali potrebe izlaziti. Svi pozari izbili su uslijed ljudske nepaznje, i vecinom je gorila suma i nisko rastinje…

Danas su vatrogasci imali jos dvije intervencije, i kako je krenulo izgleda da ce i ovo proljece imati mnogo muke i posla zbog ne savijesnih gradjana koji paleci korov izazivaju ovakve pozare…

Osim, pozarac i toplijeg vremena, nista posebno nema se za izdvojiti u ovoj polovini sedmice, a da li ce cetvrtak donijeti zivosti, ostaje nam da vidimo sutra…

“NGI-Kozarac” obavjestava, ovim putem, svoje sugradjane u zemlji i inozemstvu da je u toku postupak registracije stranke kod nadleznih drzavnih institucija.

Prema vazecim zakonskim propisima stranka ne moze javno djelovati prije nego se izda rijesenje o upisu u sudski registar.

Nakon obavljenih poslova registracije, Inicijativni odbor ce organizovati i odrazati Izbornu skupstinu na kojoj ce biti izabrani organi stranke.

Poslije Izborne skupstine, nadlezni organi stranke ce na osnovu usvojenog Programa i Statuta stranke poceti sa javnim djelovanjem.

Time ce se stvoriti pretpostavke da se mozemo kao stranka, javno prestaviti svim nasim sugradjanima ali i siroj javnosti. Tada cemo moci odgovorno, kvalitetno i pravovremeno reagovati na sve ono sto je u domenu politickog djelovanja nase i Vase stranke.

Do tada Vam se zahvaljujemo na velikom interesu i podrsci koju svakodnevno dajete Inicijativnom odboru stranke i molimo za malo neophodnog strpljenja.

Predsjednik Inicijativnog odbora “NGI-Kozarac”

Foric Nihad

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.