Firefox i Google alatna traka

Firefox i Google alatna traka

Prije nekoliko godina sam odrzavao male casove informatike gdje sam jednom sedmicno na stranici pisao o raznim korisnim programima za windowse te upute o njihovom korištenju. Najstariji clanovi na stranici bi se toga jos dobro trebali sjecati.

Najvazniji program prilikom surfanja po internetu je svakako browser ili preglednik na nasem sa kojim otvarate stranice i razne sadrzaje na internetu. Kvalitet browsera se odlikuje sa tim da vas stiti i blokira od raznih malicioznih stranica, popupova, kao i stabilnosti u radu.

Ja vec dugi niz godina koristim firefox browser koji se u svojoj posljednjoj verziji pokazao kao idealan preglednik interneta, ne samo da brzo otvara stranice već je i puno manje ranjiv na razne viruse sa kojim bi se mogli zaraziti korištenjem internet explorera. Stoga svima preporućejem koji još nisu isprobali firefox i još koriste stari internet explorer da to ucine siguran sam da ce te imati manje svakodnevnih problema nego do sada. Skinite firefox na firefox banneru iznad nase tracare sa desne strane stranice.

Uz instalaciju ce te dobiti i google alatnu traku koja ce vam davati dodatne informacije o stranicama po kojim surfate.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.