Subota dan za sastanke

Subota dan za sastanke

MladostJuce smo se ponovo okupili na jedan manje vise redovni sastanak. Imamo dosta dobrih vjesti pa i neznam odakle da krenem sa izvještavanjem.

Konačno smo završili našu prvu brošuru koju možete skinuti ovdje na našoj stranici a koju će mo u štampanoj formi besplatno djeliti po Kozarcu i važnijim ustanovama kako niko nebi mogao reći da nije za nas znao.

Naše članske kartice su također konačno gotove i izštampane, mjesečna članarina iznosi 2 KM a plaća se jednom godišnje. Članarina je nužna zbog samo održivosti udruženja i plačanja troškova. Za uzvrat naši članovi imaju razna prava, povlastice ali i obaveze u radu i razvoju udruženja.

 

Ugodno smo se iznenadili kada smo bili pozvani na razgovor sa predstavnikom Mittal Steel-a iz Prijedora. Naša Zilha je juće bila na tom sastanku a uskoro će mo iznijeti detalje mogu samo reći ovoliko. U.O. Mladost bi uskoro mogao dobiti još jednog jakog saradnika i sponzora voljnog da pomaže našoj lokalnoj zajednici i omladini.

Idućeg ponedeljka će nas posjeti federalna televizija sa kojima će mo obaviti jedan manji interview o radu naše organizacije i stanju i položaju mladih sa našeg područja. Emisija će biti koliko sam informisan 18.09 emitovana više detalja ce mo uskoro objaviti.

Zamalo sam zaboravio, od sad imamo i službeni broj telefona na koji nas mozete dobiti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se interesujete za učlanjenje osječajte se slobodnim da nas nazovete na broj 00387 65 073 664

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.