Subota dan za sastanke

Subota dan za sastanke

MladostJuce smo se ponovo okupili na jedan manje vise redovni sastanak. Imamo dosta dobrih vjesti pa i neznam odakle da krenem sa izvještavanjem.

Konačno smo završili našu prvu brošuru koju možete skinuti ovdje na našoj stranici a koju će mo u štampanoj formi besplatno djeliti po Kozarcu i važnijim ustanovama kako niko nebi mogao reći da nije za nas znao.

Naše članske kartice su također konačno gotove i izštampane, mjesečna članarina iznosi 2 KM a plaća se jednom godišnje. Članarina je nužna zbog samo održivosti udruženja i plačanja troškova. Za uzvrat naši članovi imaju razna prava, povlastice ali i obaveze u radu i razvoju udruženja.

 

Ugodno smo se iznenadili kada smo bili pozvani na razgovor sa predstavnikom Mittal Steel-a iz Prijedora. Naša Zilha je juće bila na tom sastanku a uskoro će mo iznijeti detalje mogu samo reći ovoliko. U.O. Mladost bi uskoro mogao dobiti još jednog jakog saradnika i sponzora voljnog da pomaže našoj lokalnoj zajednici i omladini.

Idućeg ponedeljka će nas posjeti federalna televizija sa kojima će mo obaviti jedan manji interview o radu naše organizacije i stanju i položaju mladih sa našeg područja. Emisija će biti koliko sam informisan 18.09 emitovana više detalja ce mo uskoro objaviti.

Zamalo sam zaboravio, od sad imamo i službeni broj telefona na koji nas mozete dobiti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se interesujete za učlanjenje osječajte se slobodnim da nas nazovete na broj 00387 65 073 664

Add comment

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.