Plaspack

Osnovana davne 1973 godine firma Plaspack kao prioritet je imala proizvidnju mrezaste ambalaze za pakovanje voca i povrca, medjutim ubrzo je prosirila svoj proizvodni asortiman i krenula u osvajanje trzista zapadne evrope. Kao novi proizvodni program veliki uspjeh zabiljezile su mreze u poljoprivredi i vocarstvu za zastitu od sunca i grada, zatim zastitne mreze u gradjevinarstvu i kao jedan od vodecih proizvoda reklame na mrezama.

Posljednjih godina zapazen je enorman uspon uvodjenjem jos nekoliko proizvoda u proizvodni program i to izrada dekoracija za koncertne bine digitalna stampa na mrezama koja nepoznaje granice u velicini izrade, te mreze za zastitu od sunca (sonnensegel).

 

Potvrda za kvalitet dosla je dobivanjem ugovora za izradu reklama i opremanje bina na svijetskom prvenstvu u fudbalu 2006 u Njemackoj.

Svi stadioni na kojima su odigravane utakmice kao i bine na kojima su odrzavani koncetri u toku svijetskog prvenstva bili su odradjeni na reklamama iz firme Plaspack.

Finale kupa sampiona u fudbalu u Atini ove godine dobila je ista firma sto samo govori o velicini i kvalitetu koji dolazi iz Plaspacka.

Mnogi ce se vjerovatno zapitati zasto je ovaj text uopste ovdje na kozarac.ba?

Ne bez razloga zasigurno!

Zbog prosirenja proizvodnje i distribucije u i izvan EU firma otvara svoje centrale i izvan Austrije pa je jedna od takvih za podrucje Balkana i jugoistocne Evrope odredjena u Bosni i Hercegovini.

Bosna i Hercegovina velik pojam??? Malo blize uzi i siri zavicaj???

Ne znam da li zbog toga sto tamo sunce najljepse sija kad proviri iza kamena, ili gostoprimstva pitome Kozare, gazda firme je odlucio da sjediste bude u najvecem malom gadu na svijetu-Kozarcu.

Austronet d.o.o Kozarac, trebao bi da pocne s rado sredinom juna 2007, ali o tom i ostalim dogadjnjim oko ove teme vise u nekom od narednih jutarnjih.

Vise o firmi mozete vidjeti na linkovima:

www.austronet.eu,

www.plaspack.eu ,

www.soliday.cc

 

 

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.