Kozarac Jutarnji Trac

Ovih dana smo imali dosta aktivnosti na stranici, kako na forumu tako i prosirenjem sadrzaja stranice. Uveli smo dvije nove sekcije “Vruca Kuca” i uzivo prenos sa pogledom na carsiju.  Reakcija na sadrzaj je bilo raznih od pozitivnih do negativnih. Manje vise smo to tako i ockivali jer koliko se god trudili uvjek ce se neko naci kome neki sadrzaj ili dio stranice nece odgovarati. Mi pokusavamo ici tankom crvenom linijom  trazeci sredinu koja odgovara vecini nasih posjetioca.
Slijedece sto imamo u planu je otvaranje kviza na stranici. Za odgovarajuca pitanja postarala se nasa clanica Blondy koja mi je dostavila dovoljno materijala za pocetak. Kviz je vec doraden samo se trebaju ubacivati pitanja i mozemo ga pustiti  na stranici. Ako neko ima zanimljivu zbirku pitanja sa odgovorima bilo bi mi drago ako bi ih mogao poslati meni na mail.

Danas smo odrzali redovni sastanak upravnog odbora omladinske organizacije “Mladost” Kozarac, povukli smo kratki facit sta se do sada sve uradilo i sta bi nam trebali biti slijedeci koraci. Na protekloj skupstini odabrani su clanovi upravog odbora, predsjenik kao i potpresjednik te usvojen je statut. Sada su nam prijeko potrebna sredstva za registraciju i ozvanicenje organizacije u osnovnom sudu u Banja Luci. Kako je i sama Mjesna Zajednica u teskoj materijalnoj situcaiji ona nije u mogucnosti da izdvoji sumu za registraciju iz svog fonda tako da ce mo u ponedeljak ici sa zahtjevom prema opstini u Prijedoru. Kako se tesko nadati pomoci iz Prijedora htjeo bih pokrenuti blic akciju na stranici za skupljanje 400 maraka koji su nam potrebni za registraciju. Postavio sam sa lijeve strane na stranici blok za donacije za oformiranje omladinskog drustva Mladost. Nadam se da ce mo uspjeti skupiti ta sredstva prije novogodisnjih praznika, i samog Januara koji je skoro cjeli neradni. Od organizacija koji su prosli kroz cjeli proces registracije znamo da je rjesavanje papirologije na osnovnom sudu mukotrpan i dugorocan proces a nama je u cilju da to sto prije rjesimo kako bi se mogli predstaviti mogucim donatorima za izgradnju omladinskog doma koji nam je nakon oformiranja prioritet.

Kozarac je pun kao sto vidite, nesto malo nasih je pristiglo ali slabo se usuduju izlaziti u carsiju po hladnoci.

Evo na kraju da vidite kako izgleda rucak jednog webmajstora, naravno pokraj computera hehehe uz obavezne cevape i caj.

Sellam Kozarac

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.