Bajramski koncert u Rijen-u


Ferid-Leka piše:

28.10.2006. godine u Rijenu malom gradicu u Holandiji odrzan je humanitarni koncert.

Kao sto ste obavjesteni ucestvovali su Enes Garibovic, Enisa Music, Adil Paratusic a harmoniku je svirao sin  Rahima Huskica. Fala bogu posjecenost je bila na nivou i prodano je 172 ulaznice s cime je ukupan bruto prihod iznosio 1720 eura a neto 1150 eura. Sav neto prihod ide za izgradnju mejtefa u nasem selu Garibima . Takodje u sklopu koncerta odrzana je i tombola gdje je  prodano 285 karti od cega ce 225 eura biti uplaceno na racun FK BRATSTVO jer je tombola  bila namjenjena za klub da se pomogne pionirska skola fudbala.

Koncert je zavrsen sa velikim ushicenjem svih prisutnih i pozeljeli su da se opet okupimo.

Htio bi se da zahvalim mojim Kozarcanima, Prijedorcanima, Sarajlijama, Zenicanima i drugima koji su svojim prisustvom uvelicali ovaj humanitarni koncert. Zahvaljujem se Enesu, Enisi, Adilu koji su sve dali od sebe da se lijepo proveselimo. Zahvaljujem se Emilu koji je pomogao oko dobivanja sale za odrzavanje koncerta. Takodje nasem KIKI i  Camilu se zahvaljujem za pomoc oko tombole.

Zahvaljujem se takodje internet stranicama koje su besplatno objavljivale reklamu o ovom koncertu. Slike sa koncerta mozete pogledati u foto albumu.

Na kraju da kazem da cemo uskoro imati jos jedan koncert gdje ce OPTIMISTI 2004 biti pokrovitelj koncerta.

Molim sve koji su prisustvovali koncertu ako su zadovoljni nek i drugim kazu a ako nisu neka kazu nama.

VIDIMO SE AKOBOGDA NA SLJEDECEM KONCERTU .
SELAM

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.