Utakmica prijateljstva-“Prijatelji nogometa”

Ferid-Leka piše:

Evo uze da se javim iz tudjine i da vam dam moje dojmove o utakmici i rezultatima pomoci FK Bratstvu. 

Kao prvo zelio bi se zahvaliti svim igracima , svim donatorima, svim ljudima koji su mi pomogli oko organizacije i odrzavanja same utakmice a takodje i najboljoj publici na svijetu koja je dosla da nas gleda, koja je svaki gest igraca popratila sa aplauzom bilo to da se radilo o ekipi Bratstva ili ekipi Prijatelji fudbala.

U ovoj utakmici najmanje vazan za mene je bio rezultat tako da se na to netrebamo osvrtati vaznije je bilo da se na stadionu kraj pilane iskupilo od 700-1000 gledalaca sto pokazuje da mi mozemo i hocemo da budemo jedna familija.

Jako mi je zao sto i drugi nisu dosli ali ako bogda bice jos utakmica i raznih druzenja gdje cemo se opet sastati i navijati za nas. Utakmica je prosla fer i korektno stim da bi se jos izvinio nekim momcima koji su dosli u zadnji cas da igraju ali stvarno nisam se mogao snaci vise u zadnjem casu, pa se ovim putem jos jednom izvinjavam. Sad bi htio reci o pomoci koja je prikupljena na utakmici sto sam takodje prezadovoljan a i rukovodstvo FK Bratstva. 

Prikupljeno je 27 pari kopacki, 26 pari kostobrana, 2 rukavica, tri kompleta opreme, desetak lopti i na kraju iskupljeno je 1470 maraka. Sav novac ce se iskoristiti za zavrsetak prostorija fk Bratstva jer ako hocemo ici u visi rang moraju biti i uslovi drugaciji sto su i vidjeli igraci da u prostorijama nema vode da nema tusa da nema vrata i jos mnogo stosta pa evo ovim putem smo koliko toliko pomogli nas klub.

Evo ja bi sad jos pozvao sve koji su bili ili nisu bili da daju svoje komentare o utakmici i organizaciji, takodje mogu i kritike da daju koliko budem mogao odgovoricu a ja jos jednom se zahvaljujem svim ucesnicima na jednom nezaboravnom poslijepodnevu  25.07. 2006 godine u KOZARCU !

.


Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.