Bush se nasmijao svom sranju

Bush se nasmijao svom sranju

Kada je saznao da je njegov gaf u vezi s Bliskim istokom na samitu G-8 obišao svijet, predsjednik Sjedinjenih Država George W. Bush je “podigao oči k nebu i nasmijao se”, priopćila je Bijela kuća.

Tijekom privatnog razgovora u ponedjeljak s britanskim premijerom Tonyjem Blairom američki predsjednik je, ne znajući da su mikrofoni i dalje uključeni, rekao da bi Hezbollah trebao “prestati praviti sranja”.

Upitan kako se predsjednik osjećao kada je saznao da se njegov komentar čuo, glasnogovornik Bijele kuće Tony Snow je odgovorio da je prvo pitao “Å to sam to rekao?” “Tada smo mu pokazali snimak, a on je podigao oči k nebu i nasmijao se.”

U istom razgovoru s Blairom Bush je također rekao kako bi državna tajnica Condoleezza Rice mogla odigrati veću ulogu u traženju rješenja za problem u tome dijelu svijeta, prenijele su agencije.

“Ići će tamo, vjerujem da će Condy vrlo brzo otići tamo”, rekao je on.

Blair je sa svoje strane predložio da i sam otputuje u regiju ako bude potrebno da se pripremi teren za Condoleezzu Rice. Također je ocijenio da bi za njega ulog bi manji nego za američku tajnicu.

“Ako ode tamo, ona mora uspjeti, dok ja mogu otići i samo davati izjave”, kazao je Blair da bi potom Bush izgovorio rečenicu o Hezbollahu i Siriji.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.