Srna: Najveći sam krivac


Premda je u kvalifikacijama za SP u Njemačkoj bio jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije, Darijo Srna je najveći tragičar susreta protiv Japana. Promašeni jedanaesterac u 22. minuti bio je ključni trenutak utakmice koja je na kraju završila bez pogodaka.

“Najveći sam krivac za ovaj neuspjeh. Želim se ispričati suigračima i navijačima zbog promašenog jedanaesterca. Ostaje nam utakmica protiv Australije u kojoj moramo pokazati karakter i izboriti pobjedu. Vjerujem kako ova ekipa ima znanje i da to može ostvariti”, kazao je Srna. U susretu protiv Japana, baš kao i u prvom dvoboju protiv Brazila, hrvatski napadači stvorili su niz prilika, no mreža je još jednom
ostala začarana.

“Glavno je da stvaramo prilike, mora napokon negdje procuriti. Ne slažem se s ocjenom da imamo problema s realizacijom. Imamo igru, stvaramo prilike i protiv Australije će napokon napad proraditi”, smatra Dado Pršo, koji se osvrnuo na termin odigravanja utakmice i visoku temperaturu po kojoj se igralo u Nurnbergu.

“Skandal je igrati u 15 sati i po ovakoj vrućini. Uvjeti za igranje za obje ekipe su bili neljudski”, smatra napadač Rangersa, dok Ivan Klasnić vjeruje da će selektor Kranjčar i igrači pronaći pobjedničku
formulu za utakmicu protiv Australije.

“Moramo pronaći način za postizanje pogodaka. Imamo volju, imamo karakter, no nikako da proradimo u napadu”, rekao je Klasnić.

A Srpski nacionalizam osjeti se i u rezultatima na Svjetskom prvenstvu, 🙂

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.