Blog postao knjiga!


Prvi put u Bosni i Hercegovini jedan blog je objavljen kao knjiga. Radi se o blogu “Sarajevska furka” koji je bio jedan od najposjećenijih blogova na bh. blog servisu Blogger.ba.

Sarajevska furka” predstavlja blog dvoje mladih ljudi koji svoju ljubav prema gradu predstavljaju svima nama. Knjiga se sastoji od pet poglavlja, ima preko 130 stranica i cijela je prevedena na engleski jezik. Opremljena je kvalitetno, sve stranice su u koloru, i svi tekstovi popraćeni odgovarajućim slikama.

Ovo je jedinstven pokušaj da se Sarajevo prikaže nezvanično, a opet toliko ispravno. Da se prikaže iz ugla onih koji su djetinjstvo proveli u njemu, voljeli ga najviše kada je bilo najteže i isto toliko kada je najteže vrijeme prošlo, ističu autori knjige Jasminko Halilović i Asija Kamarić.

“Sarajevska furka” je savršen način da upoznate ovaj grad, ili da se podsjetite na sve njegove čari. Više informacija o samoj knjizi, kao i narudžbu možete izvršiti na web stranici knjige www.sarajevskafurka.com.

«Sarajevska furka» je prvi dokaz u BiH da blog može biti ozbiljan medij, i da se na blogu može roditi knjiga, film i bilo šta drugo. Zato čitajte «Sarajevsku furku», upoznajte Sarajevo, i naravno pišite svoj blog na www.blogger.ba.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.