Vrijeme je za kraljevinu Srbiju

Iako srpski dužnosnici još uvijek čekaju službenu objavu rezultata referenduma o neovisnosti Crne Gore, ministar vanjskih poslova SiCG Vuk Drašković oglasio se ustvrdivši kako se radi o “povijesnom trenutku da se Srbija vrati svom početku, koji bi bio utemeljen u povijesno provjerenim i pobjedničkim stupovima srpske države, a to su stupovi kraljevine”.

“Ovu prilika da se Srbija vrati onom što će skratiti put prema Europi, a to je ustavna parlamentarna monarhija, srpski narod ne smije propustiti.” – kazao je Drašković u razgovoru za B92.

 

Å ef vojvođanskih socijaldemokrata, Nenad Čanak, je komentirajući rezultat referenduma ustvrdio kako on dokazuje da sa “Srbijom više nitko ne želi biti u zajednici”.

“Srbija sada više nema izgovore. Očito je da s ovakvom Srbijom nitko ne želi živjeti u zajednici i krajnje je vrijeme da se ljudi u Srbiji zapitaju zašto je to tako.” – dodao je Čanak.

Naslovi beogradskih listova variraju od nevjerice prema tijesnim rezultatima referenduma, pa do priznanja neovisnosti Crne Gore.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.