Najbrži policijski Hummer na svijetu

Najbrži policijski Hummer na svijetu

Njemačka tuning tvrtka GeigerCars najveći je i najozbiljniji evropski tuner američkih automobila koji iza sebe ima čitav niz prerada, a jedna od najneobičnijih upravo je njihov posljednji uradak.

Na njihovu je adresu nedavno stigao zahtjev teksaškog šerifa koji je tražio pretvaranje običnog Hummera u najbrži policijski Hummer na svijetu.
U GeigerCarsu su ovaj zahtjev shvatili ozbiljno te su u konačnici ispunili sve želje naručitelja. Nakon tuninga šerifov je Hummer pogonjen 7.0-litrenim agregatom koji uz pomoć kompresora razvija okruglo 700 KS.

Okretni moment u iznosu od 904 Nm poigrava se s preko 3 tone teškim Hummerom. Konačne performanse jamče mu titulu najbržeg policijskog Hummera, a u brojkama iznose: 6.5 sekundi do stotke i 250 km/h maksimalne brzine.

Kako bi se ostatak automobila mogao nositi s novim pogonskim strojem ugrađeni su diskovi promjera 380 mm, a ovjes je temeljito prerađen te je Hummer spušten za čak 105 milimetara. Jedan od detalja na kojima je šerif inzistirao su i naplatci veličine 28 cola s gumama 325/35.




Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.