Radio OZONE by Kozarac.ba Team

Radio OZONE by Kozarac.ba Team

Kako nevalja kada je sve uredu i sve radi kako treba brzo se uvuce dosada i covjek gleda sta bi napravio novo (pokvario) usavrsio. I kako smo se svi vec vise puta nasli u dosadi netrebam vam vise nista objasnjavati. Jedna stvar je vukla za drugom i na kraju se rodio “Radio Ozone”. Odlucili smo se pokrenuti malu internet radio stanicu ne zbog toga sto takvih na internetu nema naprotiv ima ih na sve strane, mi ce mo pokusati ici nasim nekim stilom odabira muzike koji ce se kako se nadam svidjeti vecini nasih posjetioca kako mladima tako i starima :). Radio Ozone je za sad u testnoj fazi, moramo vidjeti kako se server ponasa sa dodatnim opterecenjem tako nemojte se zacuditi ako bi ovih dana imamo ispada sa mreze. Trebat ce vremena dok smislimo neki koncept sadrzaja a uskoro bi se mogao i Svabo javiti iz katakombe K@limero sa udarnim vjestima iz ulice divljih kestena.

Za slusanje vam je potreban samo winamp ili windows media player sto je ovih dana standardna oprema svakog kucnog computera.

Na kraju bi objavio mali konkurs, trazimo 2 pomocna dj-a koji bi pustali muziku. Zainteresovani se mogu javiti meni privatnom porukom ili na e-mail adresu webmaster@kozarac.ba kako bi se dogovorili o svim pojedinostima.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.