Mrtva OStala 15 dana u zaglavljenom liftu

Mrtva OStala 15 dana u zaglavljenom liftu


Adila Crnišanin (26) pronađena je mrtva u zaglavljenom liftu zgrade u Ulici Radovana Simića Cige 36, u naselju Medaković II u Beogradu (Srbija i Crna Gora).
Njeno tijelo, u stanju raspadanja, pronašao je majstor kada je došao da popravi lift koji je u kvaru još od prije Nove godine. Pretpostavlja se da je uzrok smrti Crnišaninove prekomjerna doza narkotika, jer je policija ispod njenog tijela pronašla špricu.

Adilino tijelo pronađeno je u zaglavljenom liftu između prvog i drugog sprata, a našao ga je radnik firme “David Pajić”, koji održava liftove po beogradskim zgradama. Još od prije Nove godine lift nije radio. Kažu da je majstora, kada je otvorio lift, zapahnuo stravičan smrad i da je vidio tijelo koje je počelo da se raspada. Liftovi u našoj zgradi često se kvare, pa vjerovatno niko nije ni obraćao pažnju. Inače, oko Nove godine nisu radili ni interfoni, pa je u zgradu mogao da uđe ko god je htio – rekao je jedan od stanara zgrade.
Prema njegovim riječima, nesretna djevojka vjerovatno nije dozivala pomoć, jer bi njeno zapomaganje neko čuo. Kako on tvrdi, zidovi su toliko tanki da se čuje razgovor iz susjednih stanova.
Policija je po dolasku najprije trebalo da utvrdi identitet djevojke za koju se pretpostavljalo da je mlađa, ali nisu bili sigurni da li živi u toj zgradi.
Prema nezvaničnim informacijama, djevojka koja je pronađena u liftu bila je obučena i pored pored sebe je imala mobilni telefon “Samsung” bijele boje.
Pošto je utvrđeno da jedne od djevojaka iz te zgrade nema još nekoliko dana od prije Nove godine, posumnjalo se da je riječ o Adili.
Adilini ukućani, odnosno sestra Majda koja je sa svojom prijateljicom Branislavom bila u stanu pozvana je da pogleda telefon koji je pronađen u liftu. Branislava je prišla otvoru za lift i prepoznala Adilino tijelo i telefon, a Majda je u tom trenutku toliko vrisnula da je cijela zgrada odjeknula. U šoku je govorila: “Hoću da je vidim, pustite me da je vidim…”
Nezvanično se saznaje da porodica Crnišanin nije tražila Adilu jer su mislili da je kod svog momka u Novom Pazaru.
S obzirom na to da se u liftu nalazila dugo, Adilino tijelo je počelo da se raspada.
Priča se i da su unutrašnja vrata od lifta bila otvorena i da je to razlog zbog koga se on i zaglavio.
Adila je u stanu na Medaku živela sa majkom, sestrom, nenom i dedom. Njeno tijelo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.