Inicijativa Kozarca dovela do sukoba Tubina i Predojevića

U prostorijama Boračke organizacije Prijedor danas je došlo do incidenta, navodnog šamara, psovki i verbalnog okršaja između Milana Tubina, narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predsjednika SDS-a u Prijedoru, te Zorana Predojevića, predsjednika Boračke organizacije u Prijedoru, prenose Nezavisne.

Ovaj obračun u kancelariji Predojevića, kako kaže Tubin, uzrokovan je Inicijativom Kozarca da postane opština koja je u ponedjeljak trebala biti na dnevnom redu pred odbornicima u Skupštini grada Prijedora. Na ovoj skupštini Slavko Švraka, odbornik SDS-a koji je i član Predsjedništva Boračke organizacije u Prijedoru, kako tvrdi Tubin, nije htio da podrži da se ova tačka skine sa dnevnog reda.

“Ja sam kao narodni poslanik zabrinut za građane i oglasio sam se i zamolio BO da se oglasi da li ona stvarno podržava da Kozarac bude opština”, kaže Tubin.

On kaže da se jutros telefonski čuo sa Predojevićem koji je počeo da psuje i vrijeđa familiju, te je otišao u njegovu kancelariju kako bi razgovarao sa njim.

“Ušao sam u njegovu kancelariju i bili smo sami. Bilo je teških riječi, bilo je galame. Moja porodica je mnogo dala u ratu, a on je vrijeđao, i prijetio na mnoge načine. Rekao sam mu da sumnjam da ima veze sa inicijativom i da je vjerovatno uzeo novac da Kozarac dobije status opštine. Tu je bila strašna galama i kada sam otišao od njega, on je izjavio kako sam ja njega šamarao i slično tome. Međutim to nije tačno, nije bilo fizičkog kontakta i to odgovorno tvrdim”, kaže Tubin.

On je pojasnio da je Predojević u jednom momentu njega odgurnuo i da se tu sve završilo, te poručuje da će tražiti od BO Prijedor da se oglasi o Inicijativi. Dodao je da su se kao stranka ogradili od toga kako je glasao Švraka koji je odbornik SDS-a.

Predojević je rekao da je jutros imao telefonski razgovor sa Tubinom, koji je poslije došao u njegovu kancelariju gdje je došlo do fizičko obračuna, šamara.

“On me je ujutru nazvao da osudimo Švrakino ponašanje. Nakon telefonskog razgovora došao je u moju kancelariju i prvo me pitao kome ja prijetim, te istog momenta me udario desnom rukom u lijevi obraz što se desilo u 15 sekundi nakon njegovog dolaska. Tad su ljudi koji rade sa mnom stali između njega i mene i poslije je bilo verbalnog duela. Kad je izlazio psovao je i nazivao me pogrdnim imenima, a ja mu u životu nisam prijetio, kao što on kaže”, rekao je Predojević i dodao da sve i da je bilo vrijeđanja, Tubin nije imao pravo da dođe u njegovu kancelariju i da ga šamara, te da se BO neće oglašavati o Inicijativi Kozarca, jer ih to ne interesuje.

Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, rekla je da je prijavljeno da je u prostorijama BO Prijedor fizički napadnuta osoba Z.P, nakon čega su policijski službenici izašli na mjesto događaja, a da je u toku utvrđivanje okolnosti.

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen
  • slice
  • kharlâ
  • piero foscari
  • Arsenale

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.