Ubjedljivom pobjedom protiv Rudara sa 7:1 pioniri FK Bratstva učvrstili poziciju na vrhu tabele

U današnjoj derbi utakmici 8. kola Omlsdinske kvalitetne lige Prijedor, pioniri FK Bratstva ugostili su svoje vršnjake i najveće rivale iz FK Rudara iz Prijedora.

Sasvim sigurno je ova utakmica dobila epitet derbija i očekivala se teška utakmica, međutim naši pioniri pokazali su koliko su uznapredovali u zadnje vrijeme te su deklasirali svoje protivnike, na opšte zadovoljstvo publike koja je došla da im pruži podršku.

Bratstvo je vrlo brzo načelo mrežu gostiju, golom Edina Matrića nakon brzog kontranapada. Ubrzo nakon toga, prelijep gol postiže Selim Hodžić za 2:0. Što je bio rezultat na kraju prvog poluvremena.

Nakon pauze u nastavku igre, ponovo golijada naših pionira, ponovo započinje Edin Matrić za 3:0. Za 4:0 postiže Emini Adnan u 40 minutu igre.

Gosti su svoj počasni gol postigli iz slobodnog udarca za 4:1. Nakon promjene rezultata pioniri Bratstva natrpali su još tri gola za konačnih, visokih, 7:1. Strijelci su bili: Demir Đonlagić 5:1, Edin Matrić, hat trick za 6:1 i konačno ponovo Selim Hodžić za 7:1.

Pogledajte golove:

Zahvaljujući ovoj pobjedi pioniri FK Bratstva učvrstili su svoju poziciju na vrhu tabele.

Iskrene čestitke igračima, trenerima, roditeljima i svima ostalima koji podržavaju pionire FK Bratstva.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.