Za održivu budućnost – izaberite Qvantum Energi

Qvantum Energi je kompanija osnovana 2015 godine u Sarajevu, specijalizirana je za primjenu obnovljivih izvora energije i naprednih tehnologija u tehnici grijanja i hlađenja i ventilacije.

Naša Kompanija se bavi prodajom materijala za vodoinstalacije, grijanje,toplotnih pumpi i ventilaciju po prihvatljivim cijenama.

Kao jedan od vodećih dobavljača u Bosni i Hercegovini, naša tvrtka se ponosi visokim standardima kvalitete i uslugama prilagođenim potrebama naših klijenata.

Naš moto je pružiti najbolje materijale za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama bez žrtvovanja kvalitete. Želimo smanjiti troškove naših klijenata kroz energetski učinkovitu i održivu opremu, te im omogućiti ugodniji životni prostor.

Naša ponuda uključuje širok izbor materijala za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama. Od obnove kućnog vodovoda do izgradnje novog stambenog objekta, naš tim stručnjaka će vas savjetovati i pomoći vam odabrati najbolje rješenje.

Također, nudimo širok izbor proizvoda poznatih svjetskih brendova, kako bi vaš dom bio opremljen sa najboljim.

Naš tim čine stručnjaci iz područja vodoinstalacija, grijanja i ventilacije, koji su obučeni i kvalificirani za rješavanje različitih problema. Uvijek se trudimo pružiti najbolju uslugu našim klijentima, te smo dostupni za bilo kakva pitanja i savjete. Naša oprema dolazi s garancijom kvalitete i pouzdanosti, što znači da možete biti sigurni u svoj odabir.

U Qvantum Energi, naša posvećenost klijentima i povoljne cijene su naš prioritet. Svi naši proizvodi posjeduju odgovarajuće europske certifikate, što znači da su kvalitetni i pouzdani. Naš tim stručnjaka je uvijek na raspolaganju za pomoć u pronalasku najboljeg rješenja.

Obratite nam se danas i počnite uživati u energetski učinkovitom i održivom domu!

S poštovanjem, Miralem Vehapi – Qvantum Energi

E-mail : info@qvantum.ba

Tel: +387 (0)62 103 204;  Viber: +387 (0)62 103 204;  Whats App: +387 (0)62 103 204

WebShop: www.qvantum.ba/shop       

FB: https://www.facebook.com/qvantum.ba

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.