ŠKOLA FUDBALA “OFK BRDO”

Omladinski fudbalski klub Brdo spreman je na novi iskorak u organizaciji kluba. U ponedjeljak 8. augusta u 19 sati, stadion Vedro polje biće u znaku fudbalskih nada jer s radom počinje Škola fudbala “OFK Brdo”.

U proteklom periodu smo uložili mnogo napora kako bi se svi oni koji budu dio ove, iskreno se nadamo jako uspješne priče, osjećali što ugodnije. Neće izostati ni kvalitetan trenerski rad jer smo za razvoj mladih fudbalera a i fudbalerki, angažovali dobro poznato trenersko ime u gradu podno Kozare i šire.

Prof.Dino Sikirić prošle sezone je radio u Premijer ligi BiH u stručnom štabu Rudara, a od ponedjeljka je na Vedrom polju, sretan i zadovoljan jer kako kaže dolazi u klub koji se sve više poštuje. Sikirić je fudbalsku i trenersku karijeru započeo u Rudaru i odlično je rješenje jer se radi i o pedagogu. Vlasnik je UEFA A licence, a ove godine je nastavio edukaciju na UEFA A elitnom omladinskom kursu.

Dakle, svi vi koji dođete trenirati u Školu fudbala “OFK Brdo”, pružaju vam se kvalitetni uslovi za razvoj. Cilj nam je da se razvijate kao sportisti i da budete zdrave ličnosti. Bilo bi nam veoma drago da nam se mladi fudbaleri na treningu dobrodošlice pojave u društvu roditelja. Želimo vas upoznati s planovima i načinom rada Škole fudbala “OFK Brdo”.

Klub koji život znači vas čeka.

Kontakt osoba: Dino Sikirić, 065 740 992

Add comment

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.