Kompanija New Life International BH nudi prodaju nekretnina u Turskoj: Sve na jednom mjestu

New Life International BH je novootvorena kompanija sa sjedištem u Sarajevu, koja zajedno sa New Life Turkey i Sweet Home Cleopatra iz Turske pripada grupi od tri kompanije koje su specijalizirane u oblasti nekretnina, usluga i savjetovanja.

New Life International BH zvanično radi već drugi mjesec i jedni su od rijetkih koji su fizički prisutni i dostupni klijentima 24 sata tokom cijele godine na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, regiona pa i šire, u EU i SAD-u. Imaju jako dobru povezanost s bh. dijasporom i pozitivna iskustva uz obostrano zadovoljstvo.

“Dugoročan cilj kompanije je postati lider u oblasti nekretnina, investirati, dovesti investitore i ponuditi bogato pozitivno višegodišnje iskustvo naših kompanija iz Turske. Primarni cilj je da kroz mrežu naših kompanija radimo dvosmjerno i predstavljamo sve interesantne projekte gdje bi bogatu međunarodnu klijentelu približili tržištu Bosne i Hercegovine, a u drugom smjeru spremni smo ponuditi sve relevantne i tačne informacije vezano za nekretnine u Turskoj, tj. Alanji, Istanbulu i Sjevernom Kipru.

Pored planova za razvoj tržišta i potencijala u Bosni i Hercegovini, kompanije koje zastupamo su vodeće u oblasti nekretnina u Turskoj i njihov fokus je na investicijama, prodaji, uslugama. Prijateljski odnosima s kupcima, zagarantovana privatnost, povjerljivost, pouzdanost i fleksibilnost su samo neke od naših referenci koje smo zadobili u proteklom periodu”, poručili su iz New Life International BH.

Ističu da ta grupa kompanija broji oko 60 uposlenih, od kojih je 40 visoko kvalifikovanih agenata prodaje, između ostalog na terenu imamo i predstavnike prodaje sa našeg govornog područja.

“Pozivamo vas da nas posjetite i date nam priliku da vam prezentujemo prekrasnu Alanju ili nevjerovatni Istanbul. Dopustite nam da vam dočaramo dio Orijenta koji vas neće ostaviti ravnodušnim”, navode iz kompanije.

Turska ima nešto za svakoga, kultura, izvrsna kuhinja, tirkizne obale, pješčane plaže koje privlače ljude iz cijelog svijeta. Turska je popularna destinacija za odmor. Bilo da želite kupiti kuću na moru, stan ili luksuznu vilu, mi smo tu da vam pomognemo. Nekretnine koje prodajemo su na atraktivnim lokacijama u Alanji, kao i u Istanbulu.

Ističu da je došlo vrijeme za promjene! Kupovinom nekretnine u Alanji građani mogu ljetovati kada to požele i uživaju u jednom od najpoznatijih i najljepših ljetovališta u Turskoj sa preko 300 sunčanih dana tokom godine.

“Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekretnine u Turskoj, mi vam možemo pomoći pri odabiru. Neki od glavnih razlog kupovine nekretnina u Turskoj mogu biti: sigurnost, gostoprimstvo, klima, povoljne cijene neovisno da li boravite ili investirate u nekretninu, regulisanje boravka, državljanstvo itd”, istaknuto je.

Većina stanova u novogradnji prati standarde hotela 5 zvjezdica i ima dodatne sadržaje i usluge kao što su: bazeni (otvoreni i zatvoreni), fitnes, sauna, igrališta za djecu, sportski tereni i drugi slični sadržaji.

U New Life International BH su spremni i čekaju da vas ugoste na adresi Merhemića Trg 2, Ciglane, Sarajevo.

Svi ste dobrodošli, a agente možete kontaktirati na jedan od telefonskih brojeva 033 864 156 ili 033 864 155 kao i putem emaila: nerma@newlifeturkey.com ili jasmina@newlifeturkey.com.

“Budite i vi dio uspješne priče, mi smo tu za vas”, pozivaju iz New Life International BH.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.