Podrška Humanitarne organizacije Kozarac za OFK Mrakovicu

Omladinski fudbalski klub Mrakovica iz Kozaruše, registrovan je za bavljenje fudbalskom aktivnostima, kojima se unaprijeđuje i poboljšava fizički i psihički razvoj djece, omladine i odraslih.

Klub se najvećim dijelom finansira donacijama naših sugrađana a Uprava kluba se maksimalno trudi da obezbjedi što bolje uslove za treniranje i igru fudbalera.

Na stadionu OFK Mrakovica, pored domaćeg kluba, svoje prvenstvene utakmice odigrava i FK Bratstvo, a teren također koriste i naši najmlađi Djeca FK Bratstva za svoje treninge i utakmice.

Uprava OFK Mrakovice obratila se Humanitarnoj organizaciji Kozarac za pomoć u kupovini neophodnog materijala za uređenje i održavanje terena i prostorija kluba.

Ukupna vrijednost materijala, po ponudi T.R. “MIX” iz Kozarca, iznosila je 2 102,20 KM i ova sredstva su odobrena od strane HO Kozarac.

Danas je Sara, koordinatorica HO Kozarac, uplatila sredstva za naručeni materijal a treba istaći da će sve radove na ugradnji materijala izvesti članovi kluba, bez naknade, čime će se znatno smanjiti troškovi za ove radove.

Iz Uprave OFK Mrakovica ovim putem se iskreno zahvaljuju Humanitarnoj organizaciji Kozarac, odnosno svim njenim članovima i donatorima, na pomoći i podršci koju su im pružili za realizaciju planiranih aktivnosti.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.