Sretan Dan škole svim našim učenicima i radnicima

Dragi učenici, poštovani roditelji, kolegice, kolege i prijatelji škole!

U ime kolektiva JUOŠ “Kozarac” i u svoje lično ime, koristim priliku putem stranice škole, da Vas pozdravim, čestitam Dan naše škole. Svjesni smo činjenice da bi se danas u našoj školi čula pjesma, smijeh, pozdravi, govori i čestitke naših dragih gostiju i nadasve svečanost i zabava koju bi upriličili naši vrijedni učenici, nastavnici i profesori. Dan škole je prilika kada se vrednuju uspjesi i postignuća, koja sa ponosom ističem, jer naši učenici sa svojim nastavnicima postižu izuzetne rezultate u znanju, umjetnosti i sportu.

Svi učenici i radnici naše škole zaista zaslužuju čestitke, jer su uprkos ovoj specifičnoj situaciji pod mnogim mjerama, koje su zahvatile cijelu planetu, u nepredviđenim i otežanim uslovima, pokazali da možemo  više i bolje, da smo jedna složna porodica.

Hvala roditeljima, članovima Školskog odbora i Savjeta roditelja, DVD Kozarac, ĶUD ”Kozara” Kozarac, HO sa sjedištem u Austriji, firmi Austronet, članovima Savjeta MZ Kozarac i svim dobrim ljudima na podršci, koju su nam pružili u provođenju pojedinih projekata i programa naše škole.

Sretan Dan škole svim našim učenicima i radnicima sa željom da nastavimo nizati uspjehe i ostvarivati zacrtane ciljeve. Budimo ponosni jedni na druge, jer zajedno možemo više i puno bolje!

Ovu čestitku završavam uz nadu da će sljedeća školska godina biti još uspješnija i da ćemo ovaj dan proslaviti zajedno u školi.

Sretan Dan škole!
Jasna Salihbašić,
Direktor škole

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.