“Humanitarna organizacija Kozarac” organizuje seminar na temu “Projekt management 1. stepen”

“Humanitarna organizacija Kozarac” organizuje 4-dnevni seminar na temu “Projekt management 1. stepen”, namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje znanje u oblasti upravljanja projektima unutar firme ili organizacije.

Važnost upravljanja projektima se značajno povećala u posljednjih nekoliko godina, a dobro napisani i implementirani projekti postali su ključni faktor uspješnosti organizacija.

PREDAVAČ: Valdet Peštelić

Trener konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa vladinim, nevladinim i biznis organizacijama u oblasti: Projekt menadžment, Strateško planiranje, Instituticionalni i organizacioni razvoj…Od 2005. godine aktivno je uključen u formiranje i rad Agencije za certificiranje halal kvalitete i obnaša dužnost šefa odjela za edukaciju. Autor i koautor je više radova i publikacija.

Seminar pruža uvid u pisanje prijedloga projekta za neprofitne organizacije, fondacije i institucije. Naučiti ćete kako da efektno pripremite prijedloge i nađete najboljeg donatora ili investitora za vaš projekat!

LOKACIJA: Islamski centar u Kozarcu

DATUM ODŽAVANJA:

05.-06.03.2022. god.
26.-27.03.2022. god.

VRIJEME: 09h

Po završetku seminara, nadamo se da će se pojedinci uključiti u pisanje i izvođenje projekata koji su potrebni našem mjestu, udruženjima i stanovnicima, naravno uz našu podršku.

Prijave su još moguće na 066-767 471

(HO Kozarac)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.