Limometal svoje garaže plasira na austrijsko tržište

Limene garaže posljednjih godina su apsolutni hit, najbolje i najčešće rješenje za probleme vlasnika automobila u našoj zemlji, ali i regionu.

Slična je praksa i u zemljama Evropske Unije. Firma Limometal d.o.o., koja je prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH, i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova, može se pohvaliti činjenicom da su njihove garaže našle svoje kupce širom regiona, ali i u Evropskoj uniji- Austriji i Njemačkoj.

U narednom periodu bit će primjetno prisustvo garaže poznate tvornice iz Cazina širom cijele Austrije. Rezultat je to novog ugovora o saradnji između firmi Limometal i Dachtech, čiji je vlasnik Edis Blažević, uspješni Bosanac porijeklom iz Kozarca, koji živi i radi u Astenu kod Linza.

Novi ugovor sa Dachtechom je rezultat višegodišnje uspješne saradnje na različitim poljima. Vremenom sam se sprijateljio sa vlasnikom Edisom Blaževićem i posljednjih godina zajedno smo išli na sajmove u Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama još pojačati izvoz Limometala u Austriju. Sada su u prvom planu limene garaže”, kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

Kako ističe, prioritet Limometala su kvalitet i jednostavnost, tako da kada je u pitanju i ovaj proizvod nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu.

Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, montaža je uključena, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju. Glavne karakteristike auto- garaže Limometala su, jednostavna montaža po sistemu “uradi sam”, za koju je potrebno 3 sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na Youtubeu”, govori Mulalić.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.