U Omarskoj ne odustaju od opštine

Odbor i građani buduće opštine Omarska veruju u Ustav RS i prava koja daju zakoni RS i nastavljaju rad na osnivanju opštine, saopšteno je danas iz Inicijativnog odbora za osnivanje opštine Omarska.

-Ova inicijativa je usmerena na bolji život građana buduće opštine Omarska, koristeći resurse koje buduća opština poseduje i kao takva ima za cilj da spaja ljude, a ne da bude predmet razmirica – navodi se u ovom saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju Incijativni odbor za osnivanje opštine Omarska ( u daljnjem tekstu Odbor) od svog osnivanje odražava sliku stanovništva sa buduće opštine Omarska , a time i političkih partija, koje postoje na području buduće opštine, piše Srpskainfo.

– Odbor u svom sastavu ima članove DNS, SNSD, SDS, PDP, kao i privrednika i građana sa područja buduće opštine, a koji nisu članovi bilo koje stranke. Sednicama odbora su prisustvovali i uzeli učešće u radu i članovi drugih političkih partija kao što su: SP RS, NDP , DEMOS i US. Članovi odbora nikada nisu nastupali kao političke ličnosti, već isključivo kao članovi odbora. Iz ovakvog rada proizašla je i velika podrška za osnivanje opštine Omarska, čije je osnivanje svojim potpisima podržalo 5.300 građana buduće opštine Omarska – navodi se u saopštenju Inicijativnog odbora.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.