Vidno raspoloženi Zmajevi odradili prvi trening pred mečeve s Lihtenštajnom i Armenijom

Nogometna reprezentacija danas je na Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odradila svoj prvi trening u sklopu priprema za kvalifikacione protiv Lihtenštajna i Armenije.

U dobrom raspoloženju izabranici Roberta Prosinečkog istrčali su na travnjak Trening centra nogometnog saveza Bosne i Hercegovine gdje su nakon kratkog razgovora dobrodošlice nastavili sa zadacima koje su im zadali pomoćni treneri naše reprezentacije.

Sektor Prosinečki na večernjem treningu poštedio je neke igrače koji su trenirali po posebnom planu, a u izjavama za medije prije današnjeg treninga Prosinečki i Gojak su kazali kako će ekipa dati svoj maksimum da u naredne dvije utakmice osvoji šest bodova.

Treningu nisu prisustvovali Muhamed Bešić i Deni Milošević koji još uvijek nisu stigli u Zenicu zbog opravdanog odsustva.

Naredni trening našeg tima koji će biti otvoren za medije 15 minuta na rasporedu je sutra s početkom u 17 sati, a prije toga novinarima će se obratiti dva reprezentativca. Utakmica protiv Lihtenštajna na rasporedu je 5. septembra na “Bilinom Polju” u Zenici, a tri dana kasnije najbolji bh. nogometaši gostuju Armeniji u Jerevanu.

(klix)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.