Održana promocija knjige Dragana Bursaća-PTSP Spomenar

Na poziv Udruzenja gradjana “Optimisti2004-Kozarac”, uz saradnju Savjeta Mjesne zajednice Kozarac, sinoc je uz divnu atmosferu i druženje, u punoj sali Mjesne zajednice Kozarac, održana promocija knjige “PTSP spomenar” Dragana Bursaca.

Promociju jedne od najpopularnijih i najprodavanijih knjiga u Bosni i Hercegovini ove godine moderirao je Satko Mujagic, u skoro dva sata iskrenog razgovora sa autorom.

Dragan Bursac je jedan od najcitanijih kolumnista, novinar i rekorder je po broju primljenih prijetnji, njegova Knjiga „PTSP spomenar“, je izazvala izuzetan interes javnosti. Pisana prepoznatljivim, rekli bismo bursacevskim stilom – s pregrst emocija, hrabro i beskompromisno, a istovremeno nevjerojatnom lakocom.

Profesor filozofije i sociologije, i jedan od najvecih kriticara etnonacionalnih politika u Bosni i Hercegovini Dragan Bursac citaoce privlaci svojim jasnim i otvorenim stavovima, zbog cega je cesto na meti desnicarske publike.

“PTSP spomenar” govori o ljudskim nevoljama i nesrecama, ali tematizira i mnoga sela i gradove u Bosni i Hercegovini.

Na kraju ove divne veceri, gdje je jedino nedostajalo slobodnih stolica, Bursac se zahvalio prisutnima koji su po lošem vremenu dosli da budu njegovi domacini.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.