Nova Ivančica iz Kozarca-Promocija firme i prezentacija proizvoda.

Preduzeće Nova Ivančica iz Kozarca organizovalo je, u subotu, na prijedorskom Malom gradskom trgu, promociju firme i prezentaciju svojih proizvoda.

Nova Ivančica je kćerka kompanije Ivančica d.d. Ivanec iz Republike Hrvatske, osnovana je 2007. godine tako da na ovim prostorima djeluju preko deset godina. Zapošljava 180 radnika u proizvodnji gornjih dijelova dječije obuće za matičnu kompaniju.

Direktor firme Emir Brljak, istakao je da je ovo jedna od aktivnosti u cilju jačanja vidljivosti firme u lokalnoj zajednici kao i da su ponosni na činjenicu da su jedna od karika u proizvodnji vrlo kvalitetne dječije obuće brenda Froddo, koji je uspješno pozicioniran na europskom tržištu, i koji se isporučuje na preko 1000 prodajnih mjesta širom svijeta.

“Dječija obuća Froddo je inovativna, visoko kvalitetna i funkcionalna obuća, zdravstveno ispravan proizvod od prirodne kože, bez štetnih tvari, kontrolisana u svim fazama nastanka.”, objašnjava Brljak, te dodaje da: “Ivančica stalno širi izvozna tržišta što stvara potrebu za povečanjem proizvodnih kapaciteta. U razvoju proizvodnih kapaciteta bitan faktor je zaposlenik, zato je u kompaniji važno da zaposlenik ima dugoročno sigurno radno mjesto i primjerene, kontrolisane uslove rada.”

Ovom promotivnom kampanjom u kompaniji se nadaju da će ih građani Prijedora prepoznati kao poželjnog poslodavca i potaknuti interes za zaposlenje u Novoj Ivančici-preduzeću društveno odgovornog poslovanja prema zajednici a najprije prema zaposlenicima.

Svi zainteresovani za neobavezan obilazak tvornice Nova Ivančica mogu to učiniti svaki petak od 12-14 sati, uz predhodnu najavu.

Prijave za posao mogu se učiniti lično u tvornici (adresa: 4. Jula b.b., Kozarac), putem e-maila info@nova-ivancica.ba, ili na telefone: 052 346-210 i 052 346-222.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.