Mi gradimo nova radna mjesta ”“ mi gradimo buducnost

 

Biti u drustvu najboljih medju najboljima   je velika cast svakom postenom Bosancu i Hercegovcu, medjutim nemogu, a da nepomenem one bez kojih  ni  ja vjerovatno  ne bih imao  cast primiti ovu prestiznu nagradu koja je samo potvrda da sve sto sam od 2007 g. do danas uradio u izgradnji i organizaciji firme Austronet bilo ispravno.

To je moja supruga i moja djeca od kojih sam od samog pocetka imao punu podrsku i koji su imali puno strpljenja i razumjevanja za moje ceste i duze izostanke iz kruga porodice.

Tu su jos i tri musketira iz maticne firme iz Austrije Josef Ferch direktor, te Oliver i Antonius Balaz vlasnici firme koji su me primili u svoju ekipu i od kojih sam imao neograniceno povjerenje i podrsku od same ideje da prenesem firmu u Bosnu i Hercegovinu do njene realizacije.

I naravno zaposleni u samoj firmi.Bez njihovog nesebicnog zalaganja u proizvodnji te fenomenalnih rezultata u kvaliteti proizvoda mi zajedno nebismo bili na ovom mjestu na kom smo sad.

Te sada davne 2007g, dosao sam u Kozarac i zapoceo izgradnju proizvodnog pogona pod sloganom  „mi gradimo nova radna mjesta – mi gradimo buducnost“

Danas 2014 nas slogan glasi „ s nama ste korak ispred drugih“

S nama ste korak ispred drugih , jer mi gradimo buducnost i nova radna mjesta.

Kada kroz mislim vratim film unazad  vidim da se san polako ali zasigurno ostvario.
Mislim da se kockice polako slazu i da buducnost  Bosne i Hercegovine  jeste samo u izgradnji novih radnih mjesta i zaposljavanju  omladine.

Hvala svima koji ste mi pomogli da dodjemo do ovog rezultata  i ovu nagradu zelim da podjelim sa svima Vama.

(Kahrimanovic Enes-Penny)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.