KUD Kozara ide na Internacionalni festival folklora

 

Poštovani,

Kulturno umjetničko društvo „Kozara“  iz Kozarca, pozvano je da   predstavlja Bosnu i Hercegovinu na Internacionalnom festivalu folklora, koji će se održati od 16.11.-20.11..2013.godine, u turskom gradu Mersin.

Za sve učesnik festivala, domaćin će obezbjediti smještaj i hranu, a troškove prevoza do Mersina snose učesnici festivala. Na osnovu dobijenog predračuna, prevoz do Mersina i nazad košta 10.000,00 KM.

S obzirom na skromna sredstva, koja za kulturu izdvajaju nadležne institucije, društvo nije u mogućnosti obezbjediti neophodna sredstva za prevoz. Stoga je odlučeno da se prikupljanju sredstava pristupi kombinovanom metodom. Dio sredstava od samih članova društva, dio sredstava od privrednih subjekata i drugih organa i organizacija, i dio sredstava od dobrovoljnih priloga građana.

Ovim putem Vas molimo da, u skladu sa mogućnostima, novčano pomognete društvu, kako bi prikupili novčana sredstva za prevoz i omogučili  Kulturno umjetničkom društvu da predstavlja BiH na festivalu folklora  u Mersinu-Turska.

Ukoliko želite pomoći, uplate možete izvršiti na dole navedene račune,   otvorene kod NLB Razvojne banke, ili kod blagajnika društva. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na tel. 061/892-871.

Unaprijed zahvalni!                          
      
Uprava i članovi KUD „Kozara“ Kozarac

Račun u konvertibilnim markama:

– 5620078086292341, otvoren kod NLB Razvojne banke ili kod blagajnika društva.

Za uplate  iz inostranstva:

Beneficiary customer: BA395620078086297191, KULTURNO UMJETNIČKO DRUŠTVO „KOZARA“ U.G. Kozarac, Maršala Tita 62, 79202 Kozarac, Bosna i Hercegovina.

Account with institution: RAZBBA22, NLB Razvojna banka a.d. Milana Tepića 4, 78000 Banja Luka, Bosnia and Herzegovina,

Intermeddiary institution: LJBASI2X, NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., Ljubljana, Slovenija.

Add comment

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.