KUD Kozara ide na Internacionalni festival folklora

 

Poštovani,

Kulturno umjetničko društvo „Kozara“  iz Kozarca, pozvano je da   predstavlja Bosnu i Hercegovinu na Internacionalnom festivalu folklora, koji će se održati od 16.11.-20.11..2013.godine, u turskom gradu Mersin.

Za sve učesnik festivala, domaćin će obezbjediti smještaj i hranu, a troškove prevoza do Mersina snose učesnici festivala. Na osnovu dobijenog predračuna, prevoz do Mersina i nazad košta 10.000,00 KM.

S obzirom na skromna sredstva, koja za kulturu izdvajaju nadležne institucije, društvo nije u mogućnosti obezbjediti neophodna sredstva za prevoz. Stoga je odlučeno da se prikupljanju sredstava pristupi kombinovanom metodom. Dio sredstava od samih članova društva, dio sredstava od privrednih subjekata i drugih organa i organizacija, i dio sredstava od dobrovoljnih priloga građana.

Ovim putem Vas molimo da, u skladu sa mogućnostima, novčano pomognete društvu, kako bi prikupili novčana sredstva za prevoz i omogučili  Kulturno umjetničkom društvu da predstavlja BiH na festivalu folklora  u Mersinu-Turska.

Ukoliko želite pomoći, uplate možete izvršiti na dole navedene račune,   otvorene kod NLB Razvojne banke, ili kod blagajnika društva. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na tel. 061/892-871.

Unaprijed zahvalni!                          
      
Uprava i članovi KUD „Kozara“ Kozarac

Račun u konvertibilnim markama:

– 5620078086292341, otvoren kod NLB Razvojne banke ili kod blagajnika društva.

Za uplate  iz inostranstva:

Beneficiary customer: BA395620078086297191, KULTURNO UMJETNIČKO DRUŠTVO „KOZARA“ U.G. Kozarac, Maršala Tita 62, 79202 Kozarac, Bosna i Hercegovina.

Account with institution: RAZBBA22, NLB Razvojna banka a.d. Milana Tepića 4, 78000 Banja Luka, Bosnia and Herzegovina,

Intermeddiary institution: LJBASI2X, NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D., Ljubljana, Slovenija.

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • Chihoko ##
  • Chihoko #
  • Chihoko
  • Chihoko
  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.