Kozarac.ba Chat

Od Danas Ponovo Otvoren Chat

Kozarac.ba Chat

Prije skoro 3 godine teska srca bili smo prinudzeni da zatvorimo nas chat. U to vrijeme bilo je dosta problema sa pojedincima koji su ulazili samo radi provokacije iz ovih ili onih razloga.

Mi nismo imali vremena da dezuramo a nismo  htjeli nikome dozvoliti da provocira i omalovazava druge na chatu tako da nam je samo zatvaranje preostalo sto je vjerovatno i bio cilj onih koji nas i nakon skoro 10 godina rada nerado vide na internetu.

Chat je od danas ponovo pusten u rad, bolji nego ikad i sa mnostvom novina. Logovanje se vrsi sa vasim kozarac.ba nickom i lozinkom tako da ponovna registracija nije potrebna a ko zeli moze se direktno sa svojim facebook racunom logovati. Kao mali bonus ako se logujete preko facebooka na nasem chatu mozete se ujedno dopisivati i sa vasim facebook prijateljima.

Ova funkcija je posebno interesantna za one kojima je facebook blokiran na poslu 🙂

Od sad ce svak biti nagraden za aktivnosti na chatu, vremenom se dodjeljuju poeni za provedeno vrijeme na chatu i pisanje. Sa osvojenim poenima mozete kupiti sebi vip status na chatu ili poslati neki od virtualnih poklona prijateljima.

Na chatu smo uveli i igrice tako da dok se dopisujete ili u naletu dosade mozete otvoriti jednu od mnogobrojnih mini igrica…

Youtube djeljenje spotova, sklapanje prijateljstava itd su jos neke od mnogobrojnih funkcija.

I najzad ona sto me cini narucito ponosnim je da je chat prilagoden svim platformama, nevezano dali ga palite sa computera, telefona ili tablet racunara pristup imate sa svega a izgled je prilagoden uredaju.

Nadam se da ce chat ponovo zazivjeti a najbolje da sami provjerite sta je novo :

http://chat.kozarac.ba

Bujrum i Dobro Dosli

Aaly

 

Add comment

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.