Kozarac.ba Chat

Od Danas Ponovo Otvoren Chat

Kozarac.ba Chat

Prije skoro 3 godine teska srca bili smo prinudzeni da zatvorimo nas chat. U to vrijeme bilo je dosta problema sa pojedincima koji su ulazili samo radi provokacije iz ovih ili onih razloga.

Mi nismo imali vremena da dezuramo a nismo  htjeli nikome dozvoliti da provocira i omalovazava druge na chatu tako da nam je samo zatvaranje preostalo sto je vjerovatno i bio cilj onih koji nas i nakon skoro 10 godina rada nerado vide na internetu.

Chat je od danas ponovo pusten u rad, bolji nego ikad i sa mnostvom novina. Logovanje se vrsi sa vasim kozarac.ba nickom i lozinkom tako da ponovna registracija nije potrebna a ko zeli moze se direktno sa svojim facebook racunom logovati. Kao mali bonus ako se logujete preko facebooka na nasem chatu mozete se ujedno dopisivati i sa vasim facebook prijateljima.

Ova funkcija je posebno interesantna za one kojima je facebook blokiran na poslu 🙂

Od sad ce svak biti nagraden za aktivnosti na chatu, vremenom se dodjeljuju poeni za provedeno vrijeme na chatu i pisanje. Sa osvojenim poenima mozete kupiti sebi vip status na chatu ili poslati neki od virtualnih poklona prijateljima.

Na chatu smo uveli i igrice tako da dok se dopisujete ili u naletu dosade mozete otvoriti jednu od mnogobrojnih mini igrica…

Youtube djeljenje spotova, sklapanje prijateljstava itd su jos neke od mnogobrojnih funkcija.

I najzad ona sto me cini narucito ponosnim je da je chat prilagoden svim platformama, nevezano dali ga palite sa computera, telefona ili tablet racunara pristup imate sa svega a izgled je prilagoden uredaju.

Nadam se da ce chat ponovo zazivjeti a najbolje da sami provjerite sta je novo :

http://chat.kozarac.ba

Bujrum i Dobro Dosli

Aaly

 

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • Chihoko ##
  • Chihoko #
  • Chihoko
  • Chihoko
  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.